Szavazás

Mit akarok?
zabalni
aludni
filmezni
inni
csimi
sok jo szexet
anyad
szerepjatek
  
pollcode.com free polls

Utolsó kommentek

2008.10.03. 12:48 pandacsova

Pusztítós

Fiatalság. Bolondság. Annyi minden belefér a húszas évekbe: sok-sok buli, alkohol, cigi, alkalmi szex. És a droggal mi van?

Nekem ez a téma még mindig elég zavaros, annak ellenére, hogy a villamoson minden nap látom a prevenciós kisfilmeket és minimum tíz évig hallgattam a suliban a drog rossz előadásokat. Meg ehhez jön még ugye a fejünkben élő elképzelés, hogy milyen egy drogos, és hát valóban igaz, nem akarunk olyanok lenni, mint Ewan McGregor a Trainspottingban. De azért ne legyünk már álszentek, tudjuk, hogy mindenkiben ott a kisördög. Jó, anyukám kivétel.

Nem vagyok kábszeres, tényleg. De ha választani kell egy bagós és egy alkalmi füves között akkor én az utóbbira szavazok. Nem tudom miért van az, hogy még a lázadó és szabadelvű fiatalság is csak röhög a minden nap hányásban fetrengő haveron, közben arra gondol, hogy ez igen, te aztán tudsz élni, de ha valaki feldobja, hogy tegnap füvezett otthon, akkor a reakció általában egy semlegesnek szánt óh. Egyrészt örülök, hogy élnek bennünk ezek a korlátok, csak az a bajom velük, hogy rossz helyen vannak felállítva. Persze nem szándékom a drog mellett kampányolni, nem is ismerem igazából a szerek hatásait, engem csak az értékrendek zavarnak.

Annyit akarok, hogy a 19 éves jó pár éve dohányzó, vagy akár napi ivó ismerőseim ne nézzenek már le azért, mert kitaláltam, hogy egyszer szeretném kipróbálni a füvet.

 

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://funcity.blog.hu/api/trackback/id/tr76694104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tsabeeka · http://blog.tsabeeka.hu 2008.10.03. 14:32:52

az értékrendek engem is sokszor zavarnak. főleg, hogy sokaknál meg nincs is, közben meg naponta hivatkoznak az erkölcs(ük)re. az értékrend nem arról szól, hogy ülalszikfekszik és nem csinál semmit.

pandacsova 2008.10.04. 11:31:00

nem is a nem csinál semmit a baj, mondhatjuk, h a többség eléggé csinál. de ha valaki kiszúrja egy sárga autó kerekét az semmiben nem különbözik attól, aki egy pirosét szúrja ki. hülyeség, h a sárga teljesen normális, a piros meg nem

Mr. Mackey 2008.10.04. 12:53:51

Drugs Are Bad. And If You Do Drugs You're Bad.
'Cause Drugs Are Bad

www.youtube.com/watch?v=R1uZwOwwOgY

tsabeeka · http://blog.tsabeeka.hu 2008.10.04. 23:04:20

lásd például akik a kendermagos tüntetésen tojást dobáltak, aztán meg jót röhögtek este az egészen. a kocsmában.
süti beállítások módosítása